Nihil Sine Deo

“Domnul este Pãstorul meu: nu voi duce lipsã de nimic.El mã paste în pãsuni verzi, si mã duce la ape de odihnã; îmi învioreazã sufletul, si mã povãtuieste pe cãrãri drepte, din pricina Numelui Sãu. Chiar dacã ar fi sã umblu prin valea umbrei mortii, nu mã tem de nici un rãu, cãci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta mã mângîie. Tu îmi întinzi masa în fata potrivnicilor mei; îmi ungi capul cu untdelemn, si paharul meu este plin de dã peste el. Da, fericirea si îndurarea mã vor însoti în toate zilele vietii mele, si voi locui în Casa Domnului pânã la sfârsitul zilelor mele.” [Psalmi 23:1-6]
In urma cu trei ani am fost bolnava de depresie in urma unor probleme, (am avut un accident de masina si o tragedie in familie, cumnata mea s-a omorat), ma gandeam ca am gresit inaintea Domnului , dar nu stiam care este problema, de ce sunt pedepsita.
Vreau sa marturisesc ca nu stiam ca depresia are legatura cu Duhurile celui rau.
“Cãci noi n-avem de luptat împotriva cãrnii si sângelui, ci împotriva cãpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stãpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor rãutãtii care Sunt în locurile ceresti.’’ Efeseni 6-12.
In momentul in care nu am mai simtit nimic, imi pierdusem gustul la mancare, sentimental eram la pamant si nu mai vroiam sa comunic cu nimeni, eram chinuita teribil de duhul acela, duhul care a fost peste cumnata mea venise peste mine, nu puteam sa zambesc, muschi fetei imi erau inclestati si nu puteam sa plang. Am mers la doctor si mi s-a prescris un tratament foarte puternic (150 de pastile  care creau dependenta). Am realizat ca nimeni de pe acest pamant nu ma poate ajuta, nici sotul, nici copilul, nici casa …., am refuzat tratamentul si m-am apropiat de Domnul, ma rugam si citeam biblia, simteam cum Dumnezeu imi alina sufletul, imi potolea setea si ma linistea. Dar am mai observat un lucru. Atunci cand neglijam rugaciunea si cuvantul Domnului uitandu-ma la televizor, cel rau avea o putere mai mare asupra mea. Domnul mi-a descoperit ca atunci cand deschidem televizorul nu facem alceva decat sa permitem Duhurilor rele sa intre in caminul nostru,(nu ne mai intelegem cu sotul/sotia, copiii sunt agitati).
Am spus sotului meu ca trebuie sa renuntam la cablul TV. La un moment dat am simtit ca Domnul ma va vindeca, si marturiseam acest lucru. Domnul in indurarea Lui m-a vindecat si am inteles ca a trebuit sa trec prin foc deoarece starea in care ma aflam nu era pe placul Domnului. Eram prea preocupata de tot ce era legat de lumea aceasta si nu eram preocupata de implicarea in lucrarea Domnului. Prin aceasta marturie vreau sa trag un semnal de alarma! Nu tot ce credem noi ca este bine este placut si Domnului.
Opreste-te in loc si puneti intrebarea: Ce fac eu pentru Domnul? La cate persoane marturisesc eu adevarul lui Dumnezeu? Pentru cate persoane nemantuite ma rog? Las eu Duhul Sfant sa creasca si sa-si faca lucrarea in mine? Cat din timpul meu liber il dedic Domnului? Ce lumina sunt eu la locul de munca, acasa si in familie?
V. CRISTINA
Viziteaza http://cuvdumnezeu.blogspot.com si da-l mai departe prietenilor tai pentru ca si in acest fel Cuvantul lui Dumnezeu sa ajunga la inimile lor.
Primesti in fiecare zi Cuvantul lui Dumnezeu, meditatii zilnice si marturii ale unor oameni care au experimentat mana lui Dumnezeu la lucru in vietile lor. Si experientele tale cu Dumnezeu pot ajuta alti oameni sa se apropie de Dumnezeu.
Toate gandurile trimise va rugam sa fie in formatul: Titlu, verset, continut; sa nu fie copiate din nicio alta sursa si de aproximativ 2-3 paragrafe lungime. In incheierea fiecarui mesaj se va afla obligatoriu urmatorul text: Subsemnatul (Numele si prenumele) declar pe proprie raspundere ca detin drepturile de reproducere a textului de mai sus, si cedez aceste drepturi in favoarea www.cuvdumnezeu.blogspot.com si cuvantul@eml.cc fara vre-o pretentie materiala.”. Daca textul nu va fi semnat in nume personal (cu numele sau adresa de email) se va trece din oficiu “Anonim”. Meditatiile postate si trimise fara nicio semnatura vor fi doar cele scrise personal de noi.
Ai o persoana draga care ai vrea sa primeasca CUVANTUL LUI DUMNEZEU pe e-mail?
Scrie intr-un reply adresa/adresele celor carora vrei sa le fie trimis.
Te deranjeaza CUVANTUL LUI DUMNEZEU ? Trimite tot intr-un reply o solicitare scrisa, iar adresa ta va fi stearsa din aceasta lista.
Daca primesti aceste mesaje de mai multe ori pe zi sau in caz de orice alte probleme nu ezita sa le sesizezi printr-un reply, pentru a fi rezolvate in cel mai scurt timp posibil.

– Umblati ca fii ai luminii – Efeseni 5:8b

Reclame

Comments on: "DOMNUL ESTE PASTORUL MEU" (3)

 1. vreo se scrie intotdeauna intr/un cuvant. sub nicio forma nu se scrie vre/o.
  spun despre asta pentru ca atunci cand vorbesti despre Dumnezeu si scrii despre El trebuie neaparat sa fie corecta si gramatica – scrisa sau vorbita – altfel Il faci de ras si nu e de dorit; Il reprezentam inclusiv prin aceasta.
  spor/t la treaba. e nevoie de asa ceva. 🙂

  • „eumiealmeu”, dacă tu spui „când vorbești despre Dumnezeu și scrii despre El trebuie neapărat să fie corectă și gramatică” crezi că e corect din punct de vedere gramatical? Ca să nu mai zic de sincopele sintactice…

   Ar trebui să-ți rezolvi întâi tu problemele de limbă română și apoi să le evidențiezi pe ale altora, pentru că „altfel Îl faci de râs și nu e de dorit”.

 2. este un mail unde eu am facut copy-paste… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: